Waardsedijk Oost 6 | 3417 XJ MONTFOORT | Tel.: (0348) 471 208 | info@carrosseriebakker.nl

Sortimo

Sortimo Digitale Merkenfolders

Carrosserie Bakker bied u verschillende mogelijkheden voor diverse voertuigtypen en branches. Hieronder vind u alle informatie die u kan downloaden. Heeft u vragen over Sortimo, of wilt u extra informatie, neem dan even contact op met ons.

SR5 

workmo  

De mobiele Werkplaats – flexibel en onafhankelijk

WorkMo staat voor Work Mobility. Sortimo heeft een multifuntioneel systeem ontwikkeld, welke kan gebruikt worden als gereedschap opbergplaats, transportsysteem, mobiele werkplaats en werkstation.

Sortimo WorkMo – het mobiele werkstation met een maximum aan flexibiliteit !

Product voordelen

Stapelbare functionele modules

Rust zelf uw WorkMo uit naargelang de behoefte en indeling van de werkdag

workmo

Snel en makkelijk samen te stellen

Oppikken, meenemen, samenstellen en u kunt onmiddellijk beginnen.

WorkMo 1

Flexibel in gebruik

Gebruik de WorkMo zoals u zelf wenst: als mobiele werkplaats, werkbank, transportsysteem of werkstation.

Individueel configureerbaar

U kunt zelf de WorkMo samenstellen a.d.h.v. de verschillende modules en het uitgebreide gamma van accessoires.


Maximale flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid

Dankzij de opklapbare legborden past de FR5 zich aan de lading aan. Het kan met slechts één hand bediend worden en sluit automatisch, zodat zelfs met één hand vrij de legborden eenvoudig in- en uitgeklapt kunnen worden.

FR5     

  

Tijdsbesparing

U kunt FR5 altijd flexibel aan de lading aanpassen – met slechts één hand. Ook het ProSafe ladingbeveiliging systeem helpt hierbij door snel en eenvoudig vastsjorren van de lading.

 

Jumbo-Unit

De Jumbo-Unit is een compacte XL schuiflade die als ondervloeroplossing snel en veilig opbergen van zwaar materieel en onhanteerbare materialen mogelijk maakt.

Met de praktische dubbele vloer- of ondervloeroplossing kan de laadruimte tot in de laatste hoek worden gebruikt en dus optimaal worden benut. De XL schuifladen garanderen een hoge belastbaarheid en maken ergonomisch laden en lossen van grote of lange en zware transportgoederen via de achterzijde of zijdeur mogelijk. De grote ondervloerschuifladen zijn afgedekt met een Sortimo-vloer, zodat ze flexibel met een inrichting, WorkMo’s en ladingbeveiligingsconcepten kunnen worden gecombineerd voor een maximaal gebruik van de laadruimte. Met deze compacte uitrustingsmogelijkheid kunnen concepten worden gecreëerd, die een downsizing van het voertuig mogelijk maken en dat bespaart geld bij de aankoop van het voertuig.Jumbo-units 

 

 

 

 Bekijk de Algemene voorwaarden | Bekijk ons privacy beleid