Waardsedijk Oost 6 | 3417 XJ MONTFOORT | Tel.: (0348) 471 208 | info@carrosseriebakker.nl

Vacature

Vacature bedrijfswagen inrichter

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de Bedrijfswagens inrichting / Carrosseriebouw, dan willen wij graag met jou in gesprek. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde topper die ons team wil versterken. 

 

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het inbouwen en monteren van complete op maat gemaakte inrichtingen van bedrijfswagens. Je werkt samen in een sterk team van professionals en ondersteunt elkaar waar nodig.

Wij zijn:

Trots om een goed product af te leveren. Alle medewerkers van Carrosserie Bakker staan garant voor alleen het allerbeste. Zo wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur en technieken om tot een optimaal resultaat te komen. Deze instelling zorgt al decennia lang voor tevreden klanten. Wij houden ons bezig o.a. met het inrichten van bedrijfswagens. Wij zijn pro partner van Sortimo bedrijfswagen inrichtingen.

 

Wij vragen:

  • Je bent handig en hebt technisch inzicht
  • Kennis van elektronica
  • Het op maat inrichten van bedrijfswagens
  • Zelfstandigheid, flexibiliteit en loyaliteit
  • Ook als je nu een Automonteur, Timmerman, Carrosseriebouwer, Handyman, Montage Monteur of Mechanisch Monteur bent, kom je in aanmerking voor deze functie.

Wij bieden:

  • Een afwisselende baan in een gezellig en hecht team
  • Ondersteuning en alle ruimte voor jouw ontwikkeling
  • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Doorgroeimogelijkheden

 

Herken jij jezelf in deze beschrijving en ben je benieuwd geworden? Dan zien wij graag vandaag nog jouw CV! Deze kan je sturen naar info@carrosseriebakker.nl voor verdere vragen kun je bellen naar 0348-471208

 

| archief bekijken


Bekijk de Algemene voorwaarden | Bekijk ons privacy beleid